Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik az a VGA szint ahol...

Luminary kérdése:

Melyik az a VGA szint ahol már az A520M és a B550M közötti különbség számít? (pcie 3.0 vs 4.0) Remélem érthető a kérdés. Konkrét modellre gondolok, ami már pluszt is mutat fel B550M esetén. (AMD RX6xxx, 7xxx / Nvidia 3xxx, 4xxx)???

Figyelt kérdés
RX 6750XT-m van. Érdemes lenne ezért cpu-t és alaplapot is cserélnem? Tesztek linkelve sokat segítenének. Csak mert nekem abszolút hozza az elvárhatót a kártya...

#AMD #NVIDIA #chipdet
2024. máj. 31. 15:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szintén Köszönöm a 10. választ! Szerintem nagyon hasznos.

Közben kutakodtam és sikerült hoznom még egy-két részletet.

Az eredmény: A B550M valóban jobb választás, két m.2 foglalattal érdemesebb már inkább ezt választani, általában az egyikhez van hűtés is alapból (Aorus Elite itt-ott)

VGA esetében FHD felbontáshoz a 12 GB az idénre/jövőre elég kategória (Dual Geforce 3060 .húuu), 2-3 évre inkább a 16 GB legyen az alap elképzelés (XFX 6800 XT .húuu).

Utóbbi esetén coilwhine várható, de össze kell vetni a 4060 TI árával...

2024. jún. 6. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!