Mennyié érdemes Nas-bán sokat futott merevlemezt megvenni?
Figyelt kérdés
Nézegettem használtan merevlemezeket, találtam olcsón 8 TB merevlemezt, de nem tudom, hogy mennyire lehet egy ilyenben megbízni. Kb 2500 napot futott, és 4000 körül van az indulas/leállás száma. Bár a HD sent. szerint 100/100, de a becsült hátralévő napok száma nem a megszokott több mint 1000, hanem több mint 100. Szerintetek mennyire lehet bízni benne? Az eladó nagyon megbízható, de ő sem tudja, hogy meddig lesz jó nyilván.#Sokat futott használt merevlemez. #NAS használt merevlemez
2024. máj. 30. 19:51
2/6 A kérdező kommentje:
Most nézem csak a feltett kérdésemet. Hát ennyire még sose nyomkodtam mellé a telefonon. Legközelebb jobban figyelnem kell😆.
2024. máj. 31. 11:59
3/6 anonim válasza:
Általában 1000 nap futás után illik vinyót cserélni. Van amelyik sokkal többet is elmegy ennél, de megbízhatónak nem mondanék egy 2500 naposat. Max. akkor venném meg, ha:
-nagyon olcsón adja
-folyamatos backup van a rajta lévő adatokról
-nem lennének rajta fontos adatok
4/6 A kérdező kommentje:
30 ezer forint, és én torrentezésre használnám.
2024. máj. 31. 13:52
5/6 anonim válasza:
Szerintem az egy ilyen öreg vinyóért rengeteg, hiába 8 TB.
6/6 anonim válasza:
Ha 100/100, akkor 5000/TB alatt valahol,így szoktak lenni. Ez úgy egész jó árazás a többihez képest... nyilván a kockázatok tudatában kell elgondolkodni rajta... megbízhatóságot nem kelle keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!