Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 15-18 ezer forintért videokárt...

15-18 ezer forintért videokártya ami erősebb és újabb mint a mostani GT 710?

Figyelt kérdés
Ez a videokártya egyszerűen borzalmas még egy 5 éves játék is diavetítés rajta. Ilyen áron már lehet venni használtan olyan kártyát ami legalább elfogadhatóan el tud vinni pár éves játékokat és passzol az I3 8100 mellé?
2024. máj. 29. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

GTX1060, GTX1050Ti,Rx570 stb

[link]

2024. máj. 29. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez kb. bármit visz. Ha nem 8100f a poci, azaz van integráltad. Azon keresztül megy. Igaz kell neki a 8pines táp is. De egész korrekt lenne a géped.

[link]

Itt High beállításokkal kínozták, de értelmesen beállított grafikával normális FPS-t produkál.

2024. máj. 29. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
én most teljesítettem régi vágyamat és vettem egy GTX 1060-at hardverapro-n, ebből a 3 gigás modellek vannak ebben az árban, 20 ezer környékén. bár ebből is már legalább az erősebbet, a 6 gigásat ajánlják, de azok 30 környékén vannak, annyit nem biztos megér a régi konfigot foltozgatni. kinek milyen igénye van, mennyit akar még rákölteni a nagy csere előtt. régebbi AMD-s kártyákat is szoktak ajánlgatni ebben a szegmensben mert azt hiszem erősebb a felhozatal
2024. máj. 30. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:
68%

Dobj rá egy ezrest, és nem kell mókolni driverekkel...

[link]

2024. máj. 30. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!