A netbookokra lehet telepíteni office-csomagot?
Van egy asztali gépünk és egy notebookunk, de az asztali elég gatya, már ey ideje meg vannak számlálva a percei. :)
Először úgy volt, hogy veszünk egy új asztalit, utána felvetettük, hogy mi lenne, ha notebookot vennénk még egyet.
Most viszont nézegettem a netbookokat, és lehet, hogy bőven elég lenne a családnak egy notebook+netbook párosítás abban az esetben, ha lehet a netbookra Office-csomagot telepíteni.
Játszani egyáltalán nem szoktunk a gépen, a képek és különböző adatatok pedig külső merevlemezen vannak, szóval lényegében netezéshez, szövegszerkesztéshez, ppt- készítéshez kellenek a gépek.
Elég lenne netbook szerintetek vagy nem? Igazából azért is szimpatizálok vele, mert utálom cipelni a notebookot, 45 kiló vagyok, a gép meg táskástól, töltőstől mindenestől legalább 3-4. :)
Köszi a válaszokat, a word pad nem elég...
Egyébként olyan 100-120 körül gondoltam.
Ó, az asztali gépen is 10 évvel ezelőtti dolgok vannak, szóval akkor az igényeimet teljes mértékben ki fogja elégíteni. :)
Köszi neked is!
Hú, jönnek ám a válaszokat. :D
Neked is köszi utolsó válaszoló, de úgysem én csinálnám, szóval csak az érdekelt, hogy futnak-e rajta. De akkor igen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!