Miért ad ki a ventilátorom durva kerregő hangokat mikor bekapcsolom a gépet? Bővebben lent.
Kb egy hónapja minden egyes indításnál(és még utána is) olyan félelmetes zörejeket produkál hogy kénytelen vagyok azt hinni hamarosan tönkremegy!
Mi lehet a probléma?
biztos belemászott egy anakonda.
na vajon mi lehet?
semmi más mint hogy kezd tönkre menni.
1.válaszoló:
Mit értesz az alatt hogy többet bukok? Kifejtenéd bővebben?
Amúgy sejtettem én hogy kezd bedögleni...
2.válaszoló:
Bár ne adtál volna tanácsot XD
Ha a cpu ventilátor adja ki a kerregö hangot akkor valoszinü valami beleér
vagy csapágyas
De sokszor a táp venti csinálja ha poros
mind 2 esetbe érdemes kitakaritani
3.válaszoló:
Erre is gondoltam csak az a baj hogy én mint laikus egyáltalán tippem sincs hogy álljak neki a tisztításnak:S
Vagy számtek bolt és ott kitakaritsák kb 1500 Ft ér
vagy ahogyan az elöttem szolo mondta süritett levegö
nem hiába mondtam hogy kezd tönkre menni,
azt hiába is tisztogatod. cseréld ki és kész
Kösz a hasznos válaszokat,de még egyvalami nem világos számomra: Hogy melyik ventilátor adja ki ezeket a hangokat?
Mert van egy a nagy, a gép hátsó részén felül (én erre gyanakodok) vagy a másikra ami az alaplaphoz van csatolva vagy legalábbis közel áll hozzá...
Ma átvizsgáltam a gépet és rájöttem hogy nem a sima ventilátor zörög hanem sajnos a videó kártyám ventilátora:S
Gondolom ezt is ki kell cserélnem hiszen a hangjából ítélve nem sok jóra számítok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!