Roszalkodik a merevlemezem. Nem tudom melyik lenne a jobb ssd vagy hdd re cserélés? Adat tárolasra használnám csak . Elofordulna hogy vinnem magamal is (ekkor "rázkodna is + meg lenne az esélye az ütésnek is") Segitséget szeretnék kérni.
Figyelt kérdés
Ár kategória max kb 30.000
Tudnátok javasolni márkat ssd vel kapcsolatban.
Minimum 1 tb max 2 tb kapacitás.
Hdd esetén melyik lehet a strapabirobb a 2.5"vagy a 3.5"
Köszönöm a segitséget.
máj. 22. 11:17
1/4 anonim válasza:
Ez még kérdés? Természetesen SSD. Amúgy a rázkódásnak/ütésnek használaton kívül a HDD esetén sincs jelentősége, ha nem vágod falhoz. Márka nem különösebben számít, nekem pl. Patriot van, az sem túl ismert. De mindjárt jönnek, akik szerint kizárólag Kingstont érdemes venni...
2/4 anonim válasza:
M.2 SSD-t tud fogadni a géped vagy csak SATA jó?
3/4 anonim válasza:
Adattárolásra még mindig a HDD a legjobb ár-érték kategóriában (szigorúan CMR), de 1-2TB méretben már én is inkább SSD-t választanék.
4/4 anonim válasza:
Ha fontos az ár, használt laptop winyó+ külső ház.
Akár több is kijön egy gyári árából.
De lehet bele SSD is, ha azt szeretnél.
A gyári sem rossz, de a lemez cserélhetetlen, mert nem szabványos.
Cipelni mindenképp 2.5-ös a jó, mert az megvan az USB tápjával a 3.5-ös merevlemez külső tápos szokott lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!