Az alábbiak közül melyik a legjobb gamer laptop?
Sziasztok! Új laptop vásárlása előtt állok, olyat szeretnék, ami elég erős munkákhoz is (főleg Adobe programokhoz, valamint játszani is feltételekkel persze)
Az alábbi laptopokat válogattam össze, a kritériumaim azok voltak, hogy legyen min 6gb-os video kártyája, 16gb ram benne, valamint a processzora is legyen erősebb és 400 000 ft alatt legyen (de leginkább 350-380 közötti összeget szánnék rá)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Illetve nagyon szívesen meghallgatom a hozzá értők véleményét/ellen véleményét, valamint a listán nem szereplő laptopok ajánlását is.
Próbáltam nagyon hasonló paraméterekkel rendelkező laptopokat összeválogatni. De bármit meghallgatok, tényleg. Én inkább alap/közép szinten értek hozzá.
Szerintem az első i7-tel vagy Ryzennel:
TUF-ot mellőzném, olcsó kivitelezés, cincognak a kondenzátorok benne tesómnak. Nekem Asus Strix ROG III van, de azzal is csalódott vagyok. Már késő, pár évig ez lesz még.
Köszönöm a válaszodat, nekem is az eslő a legszimpatikusabb, már csak kinézetre is, persze, nem ez a fő szempont, hanem a tesztek, amiket láttam róla. A Lenovo csak azert került be, mert az nem is 6, hanem 8gb-os videokartyával rendelkezik.
Illetve az Msi Bravoból kapható Inteles változat is?
3050 joval gyengebb
teljesitmenyben nem kulonbozik a 4GB os valtozatatol
a 4050 ugy 1,5x erosebb tole (mashogy fogalmazva +50% al es modernebb is)
milyen 8GB os lenovo? a linkeltben i7 van es 400 alatt i7 mellett 4060 biztos nincs
4050 bol csak 6GB os van
4060 az 8GB os
munkanal jol johet egy erosebb proci is
#1 az baj
ahogy elnezegettem ugy lattam a 16 os gepek a legkimaxoltabbak (felszereltseg, bovithetoseg,hutes stb.) minden gyartonal markanal, meg legritkabbak is
persze ebben az olcso szegmensben sajnos sok evtized alatt se valtozott igazan hogy az ilyen fel milla alatti gepek a csoroknak keszulnek
persze jok meg hasznalhatok
de azert eg es fold van a valodi csucskategoriak es ezek kozt
foleg aki munkara is hasznalja gepet
Barátomnak egy Tuf laptopon van és nincs vele semmi baj
Szerintem ne vegyél rtx 3050-nel laptopot mert az elég gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!