Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit érdemes lecserélni egy...

Mit érdemes lecserélni egy régebbi gépben ha elkezd lassulni?

Figyelt kérdés

A gépem már jó pár éves és nem mondhatni rossznak, viszont mostanában elég lassú(játékot lassan tölti be, vagy elkezd zúgni míg belép, néha befagy).

Elég ha kicserélek egy alkatrészt vagy jobban járok, ha lecserélem az egész gépet?Illetve egy újratelepítés mennyit segíthet rajta?

2024. máj. 16. 21:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értem, és jobban megéri összerakni vagy egészben venni egy újat?

Esetleg ajánlani tud valaki milyet érdemes venni?

2024. máj. 17. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:

"nem mondhatni rossznak"

Ne hari, de ez lassan e-hulladék. :/

Ha találsz olcsón használt i7-3770-et hardveraprón akkor az + 8GB RAM + egy fentebb említett SSD + vmi használt olcsó GTX1070-nel egész korrekt gép lenne ez ma is alap használatra és minimál gamingre.

Viszont ezt nem éri meg rákölteni,érdemesebb drágábban egy új gépet összedobni vagy használt cuccokból összedobni egy AM4-es rendszert.

A kêrdés mire kell és mennyit szánnál rá, ennek függvényében dől el hogy új vagy használt.

2024. máj. 17. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Akkor érdemsebb használt alkatrészekből összerakni egy erősebbet, mint újonnan venni mondjuk egy ilyet?

[link]

100-150 ezret költenék rá kb.

2024. máj. 17. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:

100-150 ezer között semmiképpen nem éri meg elöre összeszerelt gépet venni (szerintem magasabb árban sem).

Ennyi pénzböl inkább használtan keress alkatrészeket, és szereld össze.

2024. máj. 17. 21:53
 15/16 anonim ***** válasza:
2024. máj. 18. 09:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy ilyet találtam: [link]

Próbálj kicsit alkudni belőle 😉

2024. máj. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!