Toshiba Satellite L70-B-114 laptop vajon miért nem kapcsol be vagy indul el normálisan?
Adott ez a laptop ami pár hónapja le lett rakva működőként aztán pár hónap múlva elővéve már nem működött,az aksi töltő jó az akkumulátor is veszi a töltést.Bekapcsolásnál villan egyet a bekapcsoló gomb ledje de el is alszik.Próbáltam benne jó pár ramot is meg újra kentem a hűtést is MX-4 pasztával és kicseréltem a bios elemet is,most odáig eljutottam,hogy bekapcsol megy a ventilátor meg a hdd viszont kép nincsen és semmi csippanás,hogy esetleg hiba kód lenne.Viszont pasztázás előtt a proci kezdett forrósodni most pasztázás után meg a proci melletti kondenzátorok vagy nem tudom mik ezek
Lehet,hogy alaplap hiba?
Egy rammal próbálgasd újra.
Bios elemes dolog jó próba volt.
alaplaphiba lehet hogy miert jott elo tarolas utan ki tudja
milyen akku?
le kene huzni elsonek laprol teljesen, vagy ha kiveheto kiveni
ha netan egyik esetben sem tetted
szinten kijelzo kabelel is ugyanezt megteni
nagyon regi laptop amugy
manapsag nem sok mindenre lehet es erdemes hasznalni
szoval mondjuk javitatni teljesen ertelmetlen lenne
talan alkatreszkent er valamenyit
ha amugy jo kijelzoje masikban felhasznalhato es ilyesmik
3/
Ez nagy marhaság amit írtál egy i7 4mag 8szál proci van benne 4. generációs simán el lehet vele lenni és még erő is van benne de én nem játszani akarok a laptoppal.
2/
Aksi ki ehető és azt már az elején kivettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!