Hogy lehet az hogy egy új ssd fél óra alatt 8% romlott a teljesitménye?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vásároltam egy uj kingston a400 960GB 2,5" ssd-t és amint letölteni kezdtem rá brutálisan romlik a teljesitmény. a többi meghajtomnál is vannak ilyen problémák az apple hdd-mre keresztelt hdd-m 90% ról 48% ra esett kondiciója úgy hogy 1 hónapig nem volt bekapcsolva a számitogép és amikor bekapcsoltam 48% fogadott van egy régi 500gb os hdd m amit éveken keresztült használtam több pc-ben az mindig 100%teljesitmény es kondició egyaránt hogy lehet ez hogy az ssd teljesitménye fél óra alatt enyit romlik?Próbáltam drága minőségi sata kábelel ugyan ez a helyzet az alaplapomal lehet gond vagy enyire gagyik ezek a meghajtók?2024. ápr. 26. 19:15
11/15 anonim válasza:
Teljesen felesleges és értelmetlen nézegetni az SSD teljesítményét, főleg úgy, hogy fogalmad sincs, mit jelent.
Esetleg ha rákeresnél, és elolvasnád?
12/15 anonim válasza:
Az A400 széria sem lett valami fényes...
A saját programját használd mérésre, ne a HD Sentinelt, a mai napig nem jól kezeli az SSD-ket.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az oktató válaszokat asus b150m alaplapom van jelenleg 70 gb letöltés után 75% nál megált a telejesitménye az ssd-nek.Kedves 11-ik válaszoló sajnos nem tudom konkrétan mit jelent ezért irtam ide hogy hátha valaki feltud világositani nagyon ritkán ülök számitogép elé szerintem amenyit kel értek hozzá hálistennek nem ebből keresem a kenyerem:) amint azt sem tudtam hogy ez az egy képfeltötltő program tiltott itt most csináltam elöször. kidobom az összes ssd-t a számitogépből és veszek bele hard disket vagy drágább ssd-t.
2024. ápr. 26. 21:59
14/15 anonim válasza:
Ugye nem képzeled hogy a linkeket szerkesztgetni fogják az emberek... 🙄
15/15 anonim válasza:
"kidobom az összes ssd-t a számitogépből és veszek bele hard disket vagy drágább ssd-t."
De miért??? Ember, ne légy már ennyire ostoba, keress már rá Google-be, hogy mit jelent HD Sentinelnél a teljesítmény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!