Angolul a sikertelenül megírt CD és DVD lemezeket coastnernek nevezik. Magyarul is poháralátétnek hívják?
Figyelt kérdés
Vagy itt más nevet adnak a gyenge minőségű lemezeknek?2024. ápr. 17. 19:56
4/10 anonim válasza:
Én nem becézgettem 🤣 Régi szép idők, 100-as shrinkben vettük az olcsó szlovák DVD-t piacon 29Ft volt darabja. Annyira nem zavart, ha 1-2 nem sikerült.
5/10 anonim válasza:
Amit te sikertelen dvd nek tartasz, arról mások megszerezhetik az adataidat..
6/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy írási hibákkal állt le. Különben sem írtam fontos adatokat rá (CMC MAG-D03-64) ami eleve ocsmány gyártó
2024. ápr. 18. 05:27
7/10 anonim válasza:
A DVD+R DL még ma is jól teljesít (nem úgy mint a gagyi minuszos) és van több olyan tulajdonsága amit a ma divatos adathordozók nem tudnak. Pl logolásra ideális.
8/10 A kérdező kommentje:
Az MKM-003-00 diszkeket sikeresen ki tudtam írni. A - lemezek közül is csak az MCC 03RG20 a jó fajta
2024. ápr. 18. 17:13
9/10 A kérdező kommentje:
A CMC MAG-D03-64 diszkek közül 10-ből 9 hibás volt. 7 leállít írási hibával, 2 minősége 0%-ra esett és szektorhibák jöttek létre rajtuk
Az MKM-003-00 lemezeknél nem volt ilyen
2024. ápr. 18. 17:18
10/10 anonim válasza:
Helyedben inkább az írót cserélném le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!