T.udtok ajánlani SATA - M.2 NVME átalakítót?
Figyelt kérdés
laptop DVD író helyére szeretnék tenni egy Samsung 970 EVO Plus 1TB-os NVME SSD-t, de nem találok olyan átalakítót ami jó lenne, amiket néztem azok mind M.2 SATA SSD-hez valóak.ápr. 13. 16:49
1/12 anonim válasza:
Teljesen felesleges a DVD író helyére NVME SSD-t tenni, mivel a SATA kapcsolat limitálni fogja a sebességét. Egy átalakító+NVME SSD ugyanannyit fog tudni, mint egy SATA SSD csak drágább lesz.
2/12 A kérdező kommentje:
De az NVME SSD már megvan, 1 éve vettem még asztali gépbe, ma jutott eszembe, hogy bele lehetne tenni a laptopba, és akkor nem kellene venni 25 ezerért 1 terrás sata ssd-t.
ápr. 13. 17:31
3/12 anonim válasza:
Egy USB-s, külső NVME ház kicsit drágább, mint 10 rugó.
Belső sata > m2 sata átalakítókat is találni 10 000 körül, de ez neked nem jó és ilyenből nvme-t így nagy hírtelen nem találtam. Olcsóbb venni egy új SSD-t, mint ilyen átalakítókra költeni :D
4/12 anonim válasza:
Ha jól tudom,nincs ilyen átalakító, mert az NVMe SSD PCIe interfészt használ, míg az M2 SATA SSD SATA interfészt. USB átalakító van, azzal használható USB porton, mint egy pendrive.
5/12 anonim válasza:
Ez bridge IC-vel megoldható, de attól megint nem olcsóbb lesz az átalakító :)
6/12 A kérdező kommentje:
akkor inkább eladom az ssd-t és veszek az árából satásat
Szerintetek mennyit ér? új ára 30 ezer körül van, én anno 18 ezerért vettem, kb pár napot mehetett, tehát 100%-os
ápr. 13. 17:50
7/12 anonim válasza:
Amennyiért vetted mínusz a használat miatti kedvezmény (senki sem fog használtat venni ha majdnem annyi mint az új), mínusu a teljes írt adatmennyiség a TBW-hez viszonyítva.
10/12 anonim válasza:
7: nem érted a piac értékét akkor. Vettél egy házat 5 millióért 30 éve, akkor most nem ér semmit??? Nem a fszt nem... éppenséggel 50 milliót ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!