Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » T.udtok ajánlani SATA - M.2...

T.udtok ajánlani SATA - M.2 NVME átalakítót?

Figyelt kérdés
laptop DVD író helyére szeretnék tenni egy Samsung 970 EVO Plus 1TB-os NVME SSD-t, de nem találok olyan átalakítót ami jó lenne, amiket néztem azok mind M.2 SATA SSD-hez valóak.
ápr. 13. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges a DVD író helyére NVME SSD-t tenni, mivel a SATA kapcsolat limitálni fogja a sebességét. Egy átalakító+NVME SSD ugyanannyit fog tudni, mint egy SATA SSD csak drágább lesz.
ápr. 13. 17:23
 2/12 A kérdező kommentje:
De az NVME SSD már megvan, 1 éve vettem még asztali gépbe, ma jutott eszembe, hogy bele lehetne tenni a laptopba, és akkor nem kellene venni 25 ezerért 1 terrás sata ssd-t.
ápr. 13. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:

Egy USB-s, külső NVME ház kicsit drágább, mint 10 rugó.

Belső sata > m2 sata átalakítókat is találni 10 000 körül, de ez neked nem jó és ilyenből nvme-t így nagy hírtelen nem találtam. Olcsóbb venni egy új SSD-t, mint ilyen átalakítókra költeni :D

ápr. 13. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha jól tudom,nincs ilyen átalakító, mert az NVMe SSD PCIe interfészt használ, míg az M2 SATA SSD SATA interfészt. USB átalakító van, azzal használható USB porton, mint egy pendrive.
ápr. 13. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez bridge IC-vel megoldható, de attól megint nem olcsóbb lesz az átalakító :)
ápr. 13. 17:45
 6/12 A kérdező kommentje:

akkor inkább eladom az ssd-t és veszek az árából satásat

Szerintetek mennyit ér? új ára 30 ezer körül van, én anno 18 ezerért vettem, kb pár napot mehetett, tehát 100%-os

ápr. 13. 17:50
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Amennyiért vetted mínusz a használat miatti kedvezmény (senki sem fog használtat venni ha majdnem annyi mint az új), mínusu a teljes írt adatmennyiség a TBW-hez viszonyítva.
ápr. 13. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
25-ért eladható akár.
ápr. 13. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Hardvaraprón
ápr. 13. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
7: nem érted a piac értékét akkor. Vettél egy házat 5 millióért 30 éve, akkor most nem ér semmit??? Nem a fszt nem... éppenséggel 50 milliót ér...
ápr. 13. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!