Mi ez a 12vhpwr és hogyan működik?
Egy új táp mellé kapok ilyet? Pl. egy rm1000x shift-et néztem, ez jó szerintetek?
Szeretnék egy új pct rtx 4000-es kártyával és láttam hogy ehhez ilyen speciális táp kell
Első pc lesz amit magamnak veszek
Az egész ha valakit érdekel: [link]
Monitor: asus tuf gaming vg27aqm1a (nem L-es)
Kell még valamire figyelni?
Nem én fogom összerakni.
Csak az ATX 3.0 vagy PCI-e 5.0 jelzésű tápokhoz jár. Illetve már módosítottak rajta kicsit, szóval más lett a neve
Ha jól néztem utána, akkor
12V-2x6
Lényegében ugyanaz, csak apróbb biztonsági módosítás
Nem kell speciális táp. Használhatod a videokártyához kapott átalakítót is. Bár tény, hogy átalakító nélkül esztétikusabb... főleg ha új gép, akkor nyilván érdemes az új szabványos tápot hozzá.
Amúgy a kinézetted így elsőre feleslegesen nagy gáp. Ha esetleg tervben van egy RTX 5090, akkor érdemes 1000W körül.
Ez a 4080 Super elvan egy tier A 650W-tal is.
#3 hat azert 750 es nem arthat
aztan ha van kerete es jobbat akar (tapot) van mas vga is ami tobbet fogyaszt nem csak olyan ami le sincs gyartva meg
(vga+cpu ra ha 550et szamolunk, igy tobbire 100 - es barmi egyebre - nem tul sok mozgaster)
TDP 320 W
Suggested PSU 700 W (Nvidia)
Power Connectors 1x 16-pin
Recommended PSU 850W (Gigabyte)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!