Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szoktátok nézni, hogy mennyire...

Szoktátok nézni, hogy mennyire erős a gépetek Win.10-11-nél (élményindex)?

Figyelt kérdés

A laptopomban 8 pontot adott az összesített pontszámnál (WinSPRLevel).

[link]

PowerShell futtatása rendszergazdaként - parancs:

get-wmiobject -class win32_winsat

CPUScore = Processzor

D3DScore = Grafikus kártya

DiskScore = Háttértár

GraphicsScore = Grafikus pontszám

MemoryScore = Memória (RAM)

WinSPRLevel = Összesített pontszám

2024. ápr. 2. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2024. ápr. 2. 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor neked tök mindegy, hogy milyen számítógéped van amit használsz.

2024. ápr. 2. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem nézem. És nem, nem tökmindegy. Az élményindexen kívül van számtalan benchmark ami ezerszer pontosabban határozza meg a teljesítményt. Ha ez ugyanúgy számol mint Win7-en, akkor nem csodálom hogy grafikus felületről eltüntették.
2024. ápr. 2. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem mindegy, de nem ez alapján fogom eldönteni, hogy SZÁMOMRA mennyire felel meg a gép. Tudom, hogy nem a legjobb, de nekem bőven elég (i5-12400F, RX6650XT, 16GB RAM). Minek nézegessem, hogy hány pontot kapna?
2024. ápr. 2. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem "szoktam" nézni, de most megtettem a kedvedért..

[link]

[link]

2024. ápr. 2. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem, hogy miért kéne állandóan nézni? 3 éve ugyanaz a gépem van. Ha hetente nézem mi fog változni?

Egyébként meg:

[link]

Mint látható, szinte tizedes pontossággal ugyanaz az eredmény, mint nálad és #5-nél. Úgyhogy erősen megkérdőjelezhető az eredmény pontossága.

Nálam ezt egy Ryzen 3 1200AF produkálta 12 giga rammal és egy 2 gigás GTX 1050 videokártya. Látható, hogy #5-ös processzora sokkal erősebb az enyémnél és 16 giga ramja van. Mégis szinte tizedes pontossággal ugyanazt az eredményt kaptuk.

2024. ápr. 2. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább hwinfo-n nézd az "operációs rendszer" sorban hogy mind a 4 opció zöld legyen, semmi se legyen pirossal írva, mert azok rossz beállításra utalnának.
2024. ápr. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!