100 csomag bontatlan lan kábel ér valamit?
Mert? Múzeumba szánod?
Ha valakit érdekelne a cucc ezt a két infót kérni fogja, ha nem mondod meg, hogy milyen és mekkora nem veszi meg senki sem. 😆
Ja mi itt l......k, hogy nálad mi van, nem nekünk bontod ki, hanem magadnak... én csinálok magamnak amennyit kell, és olyan hosszút amilyet akarok🤣
Ja és nem #3 vagyok.
Nem hiszem el, hogy 100-ból egyet nem éri meg kibontani hogy megnézd és lemérd. Egyébként meg ha végképp nem akarod kibontani, akkor ha átlátszik a zacskó, úgy forgatod, hogy lásd, hogy mi van a kábelra szitázva. Ott lesz valahol rajta több helyen is, hogy cat hányas. A hosszát meg megsaccolod.
A másik mag az, hogyha valaki mindenáron meg akarja venni, magasról lesz@rja, hogy ki van-e bontva a zacskó, vagy nincs. Ez nem fóliázott, sosem hallgatott bakelitlemez, aminek csillagászati árai vannak.
Én egyébként a bolhapiacon szoktam lomisoktól venni, akik banánosdobozokból árulnak minden szir-szart. 5 métereseket egy százasért.
Tehát 100 csomagból nem vagy képes egy csomagot kibontani, és lemérni hogy tudjuk pontosan mi merre hány méter... de azért elvárod a normálist választ
Hát igen, ilyen amikor anyu meg apu testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!