GT 1010 videokártyán elmenne a Forza Horizon 5?
El tudom képzelni, hogy elindul vele, de diavetítés lesz a játék, ebben biztos vagyok. Már a GT 1030 sem játékra való, de a 1010 még annál is jóval gyengébb.
És azt meg, hogy sikerült a lób@szó proci mellé rakni? Ha van egy 500W középsz@r tápod (Akyga/approx izéknél jobb) dobj bele egy Rx580 8GB-t és Ultrán tolhatod. Ha valami pici tápod van egy tápcsati nélküli 1050ti-t vegyél bele Medium/high megy azon is.
Itt egy teszt:
Gt1010:
768p-n low presettel, 28FPS
UHD730:
720p low 22 FPS
Az integrálttól valamivel erősebb.
#3 így értem, én is a "nagy kártya hiányban" vettem a gyereknek 5600G-s AMD gépet, de ez a gt1010 botrányos. Ha teheted vegyél combosabb tápot és egy igazi videokártyát, a proci az nagyon jó, akár egy RTX 4060 mellé is.
Amit a #2 hozzászólásban írtam, szerintem a legolcsóbb kártyák, 20-25 körül lehet találni hardveraprón, 10-12 körül van értelmes használt tápegység.
Újra is 20-22 egy 550W-os, jóféle táp.
Ez valami előre összeállított, boltos PC, igaz?
Ha van némi pénzed amit esetleg rá tudsz szánni, mindenképpen újítanék egy megbízható és nagyobb tápra, valamint egy RX580-ra. Hardveraprón van 10-15-ért már jó 500W-os táp, RX580 meg 25 körül. 45k körül kijönnél és hatalmas ugrás lenne az ipari hulladék GT 1010 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!