Steam Deck éri meg jobban, vagy egy ütős mobil?
mennyi hülye ember van itt :D Főleg az az igazi bohóc aki egy series s-t javasol, az hol hordozható te madár? Nyilván azért akar telefont / decket a kérdező, mert nem otthonra kell neki, de ez azoknak is szól akik "asztali gép"-et javasolnak.... :DDDD
btw a válaszom: Deck, egyértelműen. Azt raksz rá amit akarsz, akár kalózkodhatsz is játékokat rá, nagyobb képernyő, jobb akkuidő, meg árulja már el valaki hogy valaha jelent-e meg rendes játék telefonra? Olyan AAA kategóriás játék. Mert úgy tudom még ez volt a legelső eset a Resident Evil 4 esetén hogy megjelent iPhone-ra idén, az is csak a 15-ön fut, és ezen kívül semmi más nincs.
"7/8 anonim válasza"
Kedves név nélküli senki. Próbáld meg visszafogni magadat egy kicsit jobban, amennyiben ez nem megy ne írj választ és ne sértegess ok nélkül senkit.
Köszönettel
Én imádom a SteamDecket, mobilon nem játszok a szar irányítás miatt - meg hát mit játszanék, nagyon kevés értelmes mobiljáték van. SD túlzás nélkül egy pici, hordozható PC, annak minden előnyével, 2014-15 ig bezárólag gyönyörűen elvisz kb bármilyen AAA játékot, a kompatibilitása közel tökéletes akár régi akár új cuccokat nézel, és az, hogy hozzáférsz a teljes Steam könyvtáradhoz(vagy hogy minimális mókolással bármilyen játékot rá tudsz rakni) szerintem bármelyik hordozható platform elé helyezi, plusz a réteg amivel a kontroller támogatást megoldja elképesztően jól működik.
Az, hogy megnyomom a gombot, és 2 másodpercen belül visszakerültem a játékba sokkal nagyobb plusz mint amekkorának gondoltam, vannak játékok amik töltögenek 15-20-25 másodpercet PC-n SSD ről is mire indítás után ténylegesen játékban vagy(25 cég intrója, hosszú töltögetés, meg nyomd hosszan a gombot), türelmem sincs elindítani őket sokszor, SD-n amíg nem zárod be a játékot ilyen egyszerűen nincs.
Szóval részemről egyértelműen SteamDeck, de bármelyik konzol helyett is inkább ezt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!