Laptopot hogy lehet ágybol haszálni egérel kényelmesen?
Figyelt kérdés
Borzalmas böngészni és görgetni toucpadal meg a nyilakal ti hogy használjátok ágybol az egeret?2024. márc. 17. 22:52
1/6 anonim válasza:
Hogy hogy hogyan? Odateszem magam mellé az egeret, és használom.
2/6 anonim válasza:
Mindenképp ha ágyban használod a laptopot egy hűtőt alája ajánlok, hogy szerezz be a hűtés végett. Én személy szerint egy nagyobb könyvet teszek magam mellé amire rácsapom az egérpadot és mehet a gamelés.
3/6 anonim válasza:
Én ölembe szoktam rakni a gépet, és úgy. Az egér meg megy a lepedő/takarón simán. Vezetékes és nélküli is.
Amúgy vannak ilyen ágytálcák, az se lehet rossz. De nekem nem sokáig volt laptopom, így tapasztalatom már nincs ilyenekkel.
Ilyesmi. És akkor nem az öledben melegszik a gép, nem nyomja a pocikádat, ilyesmik.
4/6 A kérdező kommentje:
Es nektek az ágyon rendesen érzekel az eger?
2024. márc. 18. 12:00
5/6 anonim válasza:
Én az ölembe teszem a laptopot, mellettem meg egy egérpaddal közel azonos méretű könyvön pihen az egérpad és azon egerezek.
6/6 anonim válasza:
"Es nektek az ágyon rendesen érzekel az eger?"
Nyilván nem úgy érzékel, ahogy asztalon. Erre a megoldás, hogy teszel az ágyra egy keményfedeles könyvet, arra pedig az egérpadot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!