Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya hiba ellen?

Videókártya hiba ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon drága kártya volt, nem szeretném kidobni! Az történt hogy letöltöttem a Fathers Day 😡 videójátékhoz valami Visual C++ os vackot, és játék közben lekapcsolt minden! Maga a Windows betőlt mert van hang, és nincsen semmilyen csipogás sem. Még alaplapon sem tudjuk megnézni, mert nincs alaplapi Videóbizbasz. Ami érdekes dolog még hogy az LG monitor sem reagál a gombjaival bekapcsolt állapotban. Nagyon mérges vagyok magamra! Mivel eddig több mint 10 éve használtuk a gépet! Videókártya neve Radeon 470-es OC GDDR5 4 GB.. Valaki segítsen mert nem szerentém kidobni, "Még"! Köszönöm szépen előre is! 😫🙏

2024. márc. 17. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Igen a háttérben műxik a Win,hang, ez jelzi azt hogy a rendszer nem sérülhetett meg!"

Ezt pont azt jelzi, hogy a rendszerben van a gond és nem a videókártyában. Ha a videókártyával lenne a probléma, akkor nem indulna el a gép és nem állna fel a háttérben a Win sem.

2024. márc. 17. 20:58
 12/18 A kérdező kommentje:
11/11 😮😮 Na ezt eddig nem tudtam..😑 Én úgy tudom ha nincs videókártya a gépben, akkor is működnie kell, vagy mégsem?🙄 Az a bibi hogy ÉN mint Miss okoska, rendeltem meg az alaplapot, és sikerült olyat választani ami nem tartalmaz alaplapi VGA bizbaszt! Így begszopiztam!😑 Köszönöm az eddigi válaszokat!🤗 Ha valakinek van még valami 5 lete arra hogy hogy lehetne megoldani, azt szívesen várom!💕
2024. márc. 18. 00:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Az alaplap valószínűleg tudja a "videobizbaszt", a processzor lesz f-es Intel vagy AMD Ryzen. Azok igpu "videobizbasz" nélküliek. Mondjuk ez részlet kérdés.
2024. márc. 18. 01:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Te! Ne kötekedj velem mert elfenekellek! 🤗😃😃 A proci az Amd fx 8320 E, 3,5 megavalami és 8 bizbaszos..
2024. márc. 18. 01:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem érzitek röhejesnek magatokat, ahogy bekajáltátok ezt az átlátszó mesét?
2024. márc. 18. 01:34
 16/18 A kérdező kommentje:
És te nem érzed magad idiótának te h..egyerek?? :) F@szért kell belém kötni? Azt hittem itt legalább normálisak lesznek! Na töröltem magam a picsbe, majd megoldatom valahogy a gépünket! Köszi mindenkinek az eddigi segítségeket! ❤️❤️ Puszii!💋
2024. márc. 18. 01:59
 17/18 anonim ***** válasza:

"ahogy bekajáltátok ezt az átlátszó mesét?"

Úgy két-három hónapja történt: a Win random lefrissítette a GPU drivert, kérdés nélkül. Netezés közben villant kettőt az elsődleges monitor majd kikapcsolt. Nyomtam egy restartot, de az elsődleges monitor off maradt, a másodlagos monitoron jött kép se azt a másodii videókártya hajtja nálam, aminek a driveréhez nrm nyúlt a Win ( RTX + GTX megy egymás mellett ).

Lehúztam a friss drivert az nvidia oldaláról, telepítettem és minden helyreállt. 🤷🏻‍♂️

Miután nemrég ezt átéltem az ő "meséje" számomra teljesen hihető.

2024. márc. 18. 11:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is hihetőnek tűnt, de ha nem az sem zavar. 🤣 Próbál az ember segíteni, ha tud. Ha meg nem akkor így sikerült.
2024. márc. 18. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!