Szeretnék egy laptopot. Ne legyen rosz de 50ezer alatt lehetöleg. Valamit ajánlanátok? Netezésre kell leginkább!
Használtan gari nélkül elég gázos laptopot venni. Akkor már inkább újonnan egy asztali gép, ami alkatrészekből összerakva, belei is férne ebbe a keretbe, persze használt CRT monitorral.
Ha valami elromlik egy használt laptopba a gatyád is rákölheted, főleg ha az alaplap a ludas, mert azt nagyítóval kell majd keresni.
Ha mindenképpen hordozható megoldás kell, akkor gyűjts még hozzá egy tízest és vegyél újonnan egy netbook -ot.
50e alatt laptop? Nem ajánlanám...
Használtat tényleg nagyon kockázatos, főleg ilyen gyík oldalakról. Ha van a közelben valami használt gépekkel foglalkozó üzlet, ott némileg biztosabb a dolog.
De én is inkább azt mondanám, hogy gyűjts még egy keveset, pl. az Asus-nak vannak 60e körül alsókategóriás netbook-jai, netezésre hajszál pontosan tökéletesek. :)
Ha használtat veszel márkásat vegyél. Az én régi Dell-emet használtan vettem és három év után eladtam. Szóval én Dell-t ajánlok. Két barátom is vett akkor, nekik még mindig megy...régi csúcsgépet érdemes venni.
(Dell Latitude)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!