HDMI átalakítás VGA-ra. Mire számíthatok?
Ha a videókártyán csak HDMI csatlakozó van, de a monitoron meg csak VGA és egy átalakítóval megoldom, akkor milyen képet kapok?
Sokat fog romlani?
Olyan lesz, mintha VGA-ból VGA-ba menne a kép vagy jobb vagy rosszabb?
Egy ilyen megteszi. Pont ugyan ez volt a problémám.
Teljesen jó lesz a kép én is használtam. Semmivel sem volt más mint adapter nélkül.
Nálam az a gond, hogy a BIOS-t nem jeleníti meg. TV-re kell rákötnöm, ha szükségem lenne rá. Tehát csak akkor kapom meg a képet, miután POST-olt a rendszer, és már kint van a windows logo.
A rendszerben viszont kompromisszummentes. Nincs érezhető késleltetés. Felbontás és hz tökéletesen kezeli.
Szóval ez a POST előtti dolog nem tudom min múlik. De nyilván mivel kb szökőévente kell, és amúgy is megoldható egy ideiglenes kijelzővel, így nem tulajdonítottam hátránynak.
1, Igen én is ezt néztem ki. Köszi!
2, Köszi! Na az nagyon érdekes. :/ Ha kell a bios, akkor max kiveszem a kártyát és alaplapival beállítom a dolgokat.
Ja hogy el lehet érni a biost adapterrel is, csak a windows logó előtt nincs kép.
Félreértettem.
Akkor meg így nincs semmi probléma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!