Radeon RX 6600 XT vagy Intel Arc A770 videokártyát vennétek?
ez attól is függ hogy mennyit szánsz rá.6750xt 12gb,4060ti 16gb,én ilyeneket néznék inkább.meg persze teszteket.esetleg 7700xt.ezek alá nem mennék mert olyan sokat nem nyernél a cserével,ill 8gb vrammal sem néznék semmit ma már ha 1080-at kéne cserélni. az alzában van olcsón 6800,ez még egy bitang kártya azért az árért.
Ja, a lényeg: a 6600XT kb a 1080ti szintjén van. Ez nem az, amire érdemes váltani 1080-ról. Túl kicsi a különbség.
6700-6700XT-6750XT
A770 azért sok esetben tudja akár a 6700 szintjét is. Csak hát aztán vannak azok az esetek, amikor azt látod, hogy egy vicc az egész..
[link] ez a videó róla
Folyamtosan javítják az Intel kártyákat, elsősorban driveres gondjaik vannak, de amúgy szerintem ez az AMD-re is jellemző sok esetben.
1080-ról egyikre sem éri megi gazán váltani, olyan hű de nagy előrelépés nem lenne egyik sem.
GTX 1080-ról csak akkor váltanék ezekre, ha kell valamilyen új technológia támogatás (pl.: mesh shader).
A kettő közül én az Arc-ot venném, sőt vettem is, szinte a megjelenése óta A770-et használok. Hatalmas fejlődésen mentek végig ezek a kártyák, saját tapasztalatból tudom. Eleinte nagyon sok gond volt velük, mostanra pár játékban van velük csak gond. És még van bennük valamennyi tartalék, mert mostanság fogják befejezni a DX11-es játékok optimalizációját és utána jönnek a DX12-es játékok. Persze ez nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!