Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » "Meghajtó önteszt" hány napig...

"Meghajtó önteszt" hány napig szokott tartani?

Figyelt kérdés
Megnyitottam valami gyárilag feltelepített programot a laptopomon, ami részletes rendszertesztet végez. De ebből már az első tegnap reggel óta megy: "A meghajtó hosszú öntesztje". Közben használhatom a gépet? Kb hány napig szokott tartani ez a teszt? Ezen kívül még van 8 teszt amit le fog futtatni, szombatig várható, hogy végez mind?
2024. febr. 13. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a hosszú teszt sokáig is eltarthat, attól is függ mennyi adat van rajta. Illetve, ha megszakadna, mert leáll a gép, akkor újrakezdi az elejéről.
2024. febr. 13. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Amit nem tudok mekkora hatása van, ha dolgozol rajta. Szinte biztos vagyok benne, hogy lassít, de hogy mondjuk ha írsz olyan területre, amit ellenőrzött már, azt nem tudom mennyivel rosszabb,mintha olyan területre ír, amit még nem.
2024. febr. 13. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Van valami problíma a géppel? Ha nincs, akkor felesleges ilyen teszteket futtatni.

Tárhely ellenőrzését pedig a smart adatokból olvasd ki. A tárhelyek ide rögzítenek magukról minden eseményt, tehát folyamatosan ellenőrzik magukat, nem kell külön programot futtatni. Pl:

HD Sentinel

2024. febr. 13. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!