Mire ajánlott figyelni, ha forrasztott RAM mellé kiegészítő RAM-ot is vennék a laptopomba?
#kérdező
Egyesek túlvariálták és nem értenek hozzá. Az alaplapodra 1Rx16 CL22 RAM van forrasztva. Hiába teszel mellé ennél jobb RAM-ot, pl. CL20-ast, úgyis a forrasztott RAM értékein fog működni. Csak akkor lenne értelme drágább jó értékű RAM-t venned ha 2 RAM foglalat lenne benne és mind a kettőbe egyformát tennél.
Csak egyszerűen azért tudom mer nekem is olyan laptopom van és utánanéztem amikor megvettem.
Akkor te moat azt mondod, hogy az összes létező forrasztott ramos laptopban csak 4 dram ic van 1Rx16 ként? Az összesben?
Nem taetom épp kizártnak, de azért furcsállom :)
Már nagyon unalmas vagy. Ez a RAM kérdés már rég túl van tárgyalva.
Van olyan laptop is amelyikre 8 GB van forrasztva de az is 1Rx16 CL22-es.
Nekem ilyen laptopom van. Úgy vettem, hogy 8GB az alaplapra van forrasztva és volt benne még egy 8GB-os RAM.
Felejtsd már el ezt a kérdést. Ha nagyon érdekel külföldi oldalakon utánanézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!