Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Proci csere után,miért nem...

Proci csere után,miért nem müxik a videokártya program?

Figyelt kérdés
Lenovo M73 gépről van szó.volt benne eddig egy G3220,és kilett cserélve egy I5-4570-re,ezzel a procival nem tudom állitani a fényerőt se a kontrasztot az Intel Hd graphic programban,a régi procival tudtam állitani rendesen.hiába telepitetem újra ezt a videokártya illesztőt,semmi nem változott..
2024. febr. 11. 09:10
 1/5 CspCsj ***** válasza:

Processzor csere után, az "újabb" videokártyának megfelelő illesztőprogram (driver) települt fel (vagy te telepítetted) - ezzel egy másik Intel HD kezelőprogram verzió is felkerült, amiben mások a beállítási lehetőségek.

A kezelőfelület az illesztőprogram része, ezért régebbi driver-t próbálnék

Egyébként mi a jelenlegi verziója az Intel HD programnak, vagy a driver-nek?

2024. febr. 14. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:

innen töltötem le a procihoz a programot,de akkor is ugyanaz a helyzet.

[link]

2024. febr. 15. 08:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és igen,a régi procinál is ugyanez a program müködött és nem volt probléma.Gyakorlatilag teljesen ugyanazt a Intel HD programot telepiti csak ez parasztvakitás..
2024. febr. 15. 08:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha letöltöm 10 oldalrol,más néven,gyakorlatilag mindig ezt a programot telepiti fel,a leoovo oldalárol is..

[link]

[link]

2024. febr. 15. 08:27
 5/5 CspCsj ***** válasza:

1.

Ahogy írtam, régebbi driver-t próbálnék, - amit letöltöttél, az valószínűleg újabb.

Itt felül a Version mezőnél kiválaszthatsz régebbieket is:

[link]

2.

Vagy talán a régi és az új driver fájljai összekeveredtek, - a letöltött driver-t megpróbálnám úgy újratelepíteni, hogy letölteném a DDU programot, az internetet kihúznám (vagy letiltanám a hálózati eszközt) - majd a DDU programmal teljesen törölném a videokártya minden dolgát a rendszerből, - végül a rendszer újraindulása után telepíteném az új Intel HD driver-t.

[link]

2024. febr. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!