Melyik alaplapot válasszam?
Szeretnék új alaplapot vásárolni de kicsit nehéz a döntés.
Van tapasztalatom mind2 gyártó termékével, de azok már nem revelánsak sajnos.
GIGABYTE B550 AORUS ELITE AX v2
vagy
MSI MAG B550 Tomahawk
Nekem a wifi nem igazán számít, igazából a beépített hangkártya minősége lenne szempont mind2 esetben illetve a bios részletessége.
Tudom nem mai lapok, tudom vehetnék hangkártyát is stb stb.
De én mégis tudni szeretném melyik lehet jobb vagy rosszabb a másikkal szemben.
Melyiket válasszam?
"tudom vehetnék hangkártyát is "
Azt véletlen se tedd, még a végén értelmes minőséget kapnál, azt meg nem akarod, ugye..
Pénzem nem nagyon van olyan hangkártyára amit szívem szerint vennék, akkor már olyan alaplapom legyen amiben az elégséges szintet meg tudja ütni a dolog.
Ha pl az MSi ben jobb van akkor már billent is oda a mérleg, de nem csak ez az egy szempont érdekel.
Mondjuk ha van tapasztalatod vagy olyan információd ami hasznos lehet számomra azt szívesen fogadom, de ezzel a válasszal nem tudok mit csinálni :D
Én személy szerint a Gigabyte-ot választanám itt egy összehasonlítás és az szerint könnyen túlhajthatóbb 29%-kal ezzel a teljesítmény is jobb lesz:
A toma+1 nek köszönöm.
Alc1200 asok igen csak a hardveres körítés nem tudom mennyit számít.
Aoruson mintha több kondi lenne a hangnak, kicsit többnek tűnik a dolog mint az MSI -n
Eddíg a toma felé billen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!