Renton9999 kérdése:
Lehet béna vagyok,de van egy 27" AOC Q27G2U/BK monitorom de csak 1080p-ben tudom használni,mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
jan. 28. 15:39
1/16 anonim válasza:
Videókártyád, kábeled, ha hdmi-n használod, 2.0-s? Mert 1.4 csak 1080-as felbontásnál tudja a magas képfrissítést.
2/16 A kérdező kommentje:
1660 ti (még) kábel nem tudom valamit csak rákötöttem lehet az lesz akkor a hunyó. Köszi a választ!
jan. 28. 15:50
3/16 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy előbb a képfrissítést leveszed alacsonyra, és utána állítod a felbontást fentebb? Ha így működik a 1440, akkor a kábel lehet a ludas.
4/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó pedig biztos jó a kábel..
jan. 28. 16:12
5/16 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 mire irtad? biztos hogy nem 1.4 es a kabel?
vagy hogy kiprobaltad amit #3 irt csak epp ugyan akkor amikor te (idobelyeg)
szoval 60Hz re allitsd es azzal tudod e 1440p re allitani
mert ha nem akkor valami egyeb gondod (is) lehet
6/16 A kérdező kommentje:
egyszerre irtunk de igaz, 2.0-ás a kábel de nem jó max 1080p és 144 hz van
jan. 28. 16:42
7/16 anonim válasza:
Mikor driverben hozzáadtad a 1440p-t 144hz mellett, mit tapasztaltál?
8/16 A kérdező kommentje:
a hol?
jan. 28. 16:45
9/16 Közveszélyes Kontár válasza:
#8 de azt probaltad amit #3 irt es en konkretan hogy 60Hz en tudsz e magasabb felbontast allitani
ha igen akkor ellehet indulni egy iranyba
ha nem akkor is csak akkor nehezebb
Amugy monitor beallitasaira is erdemes ranezned (AOC sajat menujere OSD re)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!