Megtudnátok mondani ennek a kábel tipusát ?
Vásároltam egy asus z790 plus wifi alaplapot és hozzá egy bequiet pure power 12 m tápot de ami a dobozba van kettő cpu kábel abból csak az egyik megy bele . így vennem kell még egyet de az oldalukon máshogy van ennek a p8 cpu kábelnek a kialakitása .
Még egy kérdés csatolom a képet , az alaplapba való kábelnek a vége amit a tápba kel bedugni lelóg egy 8pines csatlakozó azt dugjam be pluszba a tápba ?
De kár annó nem nevelt meg édesapád . azért van ez az oldal hogy tanácsot kérj . ha nem értek valamit meg kérdem még egyszer ez az alap .
tessék remélem tisztába vagy vele mind a két oldal egy tulajdon alatt van .
de rendbe köszönöm a válaszokat . neked meg 30 remélem egyszer az életdbe te is megkapod ezt a hozzá álást amit én tőled . ratyi
"De kár annó nem nevelt meg édesapád . "
Szerinted. Szerintem meg elég jól megtanított arra, hogy ne kelljen többször elmondani valamit, plána, ha fingom sincs miről beszélek.
"mind a két oldal egy tulajdon alatt van "
Attól ez még nem a hardverapró fóruma. Szóval, hol is a hardveraprós kérdésed? Kíváncsi lennék a kreténre, aki szerint nem elég energia amit egy betáppal kap a processzor.
itt a komment
Üdvözöllek!
" honnan tudom , hogy ez kompatibilis " Elvileg annak kellene lennie! Nézd meg a tápegységed dobozát (ha még megvan) és azon fel szokták jelölni, hogy a tápegységhez milyen és mennyi kábelt adnak?! A kompatibilitással szerintem nem lesz gondod.
A processzorod egy nagyon energiaigényes példány, amiért valóban szükség lesz mindkét tápfoglalat használatára! Főleg, hogy szorzózármentes, ami lehetővé teszi (azzal az alaplappal) a tuningolást is, amikor jelentősen több energiát fog igényelni! A linkelt képedet meg sem néztem! Nem szabad csak hasonlót venni! OLYAT kell venni, mint ami a tápegységedhez járt! Ha csak hasonlót veszel, akkor azzal teljesen tönkre teheted az egész gépedet! Arról nem kaptam infót, hogy elveszett az egyik kábeled vagy nem is volt?!
" csatoltam egy képet " Igen, láttam. Azért különböznek, hogy még véletlenül se tudd csatlakoztatni máshová, mert azok más célra vannak, más bekötéssel!
A tápegységed csatlakozó kimenetei mellett ott van feliratozva, hogy melyikre mit kell csatlakoztatni! Mivel nagyon hasonlítanak, ezért téveszted össze a videókártyák (ezt PCI-e -vel szokták jelölni) tápcsatlakozóját az alaplapiakkal...
Ha nem tudod, hogy miket írtam itt le, akkor kérdezz be oda, ahová legutóbb mutattam! (pirossal és aláhúzva látod a linkeket!) NÉZD csak meg!
25: nem, nincs igazad. Lehet nem szükséges, de elfér az a pluszkábel. Azért van, hogy be legyen dugva.
24-es válaszomat fenntartom.
"Azért van, hogy be legyen dugva."
Igen. Azért. Plusz energiát biztosít, mikor rekordokat döntögetve folyékony nitrogénnel hűtöd a a másik dimenzióba órajelezett processzort. Más use case nincs. Teljesen felesleges az a kábel oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!