Genius eye 110 webcamot hogy kell telepíteni?
Figyelt kérdés
Számítógép nem ismeri fel, szedegettem le mindenhonnan drivert meg minden. Volt már hogy MSNen tudtam hasnzálni, meg a sajátgépben emgjelent, de egyéb netes alkalmazások(pl chatroulette) ott sem találta.azóta valamit kavartam a programokkal, és most sehol nincs, csatlakoztaott eszközök között sem, és a ssajátgépben, alul sem(ahol az ilyesmit megmutatja), és az MSN-se találja. valaki valamit bármit??2010. okt. 23. 17:45
1/7 anonim válasza:
Itt van a drájver. Telepítsd fel. Utána fel kell hogy ismerje a gép, ha rádugod. XP alatt működik.
2/7 A kérdező kommentje:
jó, megcsinlátam 101.-re is, és még mindig semmi...
2010. okt. 24. 01:04
3/7 anonim válasza:
Szia/
Lehet, hogy csináltál valamit. Amikor elkezdted letölteni, a géped megkérdi, hogy mentse, vagy rögtön elindítsa. Te mit választottál? Ráadásul ez egy zip.file. Mivel nyitottad meg?
4/7 A kérdező kommentje:
egy zip file, igen, rarral vagy mivel kicsomagoltam, amivel m indig is szoktam az ilyesmit, és így lett belőle egy setup file. de mondom hogy már 10 helyről raktam fel drivert, ne mez a gond.
2010. okt. 24. 12:35
5/7 anonim válasza:
Csak arra tudok tippelni, hogy vagy nem jó az eszköz, vagy nem jó az USB port.
6/7 A kérdező kommentje:
de, az jó, már volt hogy működött, meg működik is másik gépen, illetve más eszköz ezen a porton.
2010. okt. 25. 10:01
7/7 anonim válasza:
akkor a kábel lehet még hibás próbáld megmozgatni a tövénél lehet megszakadt valahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!