A gépem elég a gta 5-höz jó teljesítmény eléréséhez 1440p közepes vagy ultra beállításokon?
A processzor nem fog már kicsit túlzottan megizzadni a játék alatt? Medium-highon gondoltam a játékot játszani. Esetleg ultrán, advanced settingsekkel úgy, hogy nem nagyon nyomok rá élsimítást. A cpu megterhelő dolgokat meg le is veszem. De nem tudom igyis mi lesz főleg ha minimum és 1% low fps értékeket is nézzük?
Intel Core I3 8300 3.7GHz
8gb ram
Msi Radeon RX 5700 Mech oc 8gb
A processzor semennyire nem fog izzadni 😉 A felbontás és a jobb grafika a kártyát terheli.
Ha "izzadna" a processzor csavarj még rá a grafikára.
#4 BO1 az az első COD Black Ops? Az 2010 novemberében jelent meg az I5 2500 meg 2011 január :D
Végül is lehet olyan körülményeket generálni hogy komoly bottleneck legyen GTA V ben a 8100 al de én anno kipróbáltam 3700k GTX 1080 kombóval 16 giga 1600mhz ram mellett és általában megvolt a 100 feletti FPS egyedül vezetés közben esett be 60 köré olykor.
Ha a kérdező beújítana 3200mhz 16 giga RAM ra garantáltan jobb teljesítménye lenne mint nekem volt anno. A 8100 és az RX 5700 is erősebb kicsivel plusz a radeonok amúgy is jobban teljesítenek kicsivel ha bottleneck fenyeget.
Meg azért lássuk be a GTA-ban nem feltétlenül kell 200 FPS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!