Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kell használni a bankkárt...

Hogy kell használni a bankkártyához hasonlító pen drivot?

Figyelt kérdés
Ennek a vége egy nagyon lapos, nem úgy, mint a megszokott vastag pen drive-vok, tehát jóval kesekenyebb (lapos), és nem illik bele a sima USB-nyílásba a laptopomba. Van ehhez esetleg más speciális pen drive/kártya-olvasó netán???? Vagy én vagyok béna? De hiába csatlakoztatom, nem csinál semmit a gép. Itt egy ilyen pen drive-ról egy kép: [link]

2024. jan. 18. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, mint bármelyik másikat...
2024. jan. 18. 23:16
 2/6 Dongaben ***** válasza:
100%
Simán belemegy, ahogy más pendrive is. Nézd meg a lemezkezelőben, hogy látja-e a gép? Valószínűleg csak formázni kell. Amúgy rossz hír, hogy az ilyen csatlakozók nem húzzák sokáig...:( ( Baromi gyorsan lekopik róla a réz.)
2024. jan. 18. 23:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Tök új a cucc, sose volt használva, de ratyi az egész. Nem jelenik meg a lemezkezelőben sem, csatlakoztatom és kuka, nem történik semmi sajnos, nem ismeri fel, nem írja ki
2024. jan. 19. 00:32
 4/6 CspCsj ***** válasza:
86%
Ezt szerintem fejjel lefelé is be tudod dugni (ekkor ugye nincs érintkezés), talán csak ennyi a baj.
2024. jan. 19. 01:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyféleképpen jó, fordítsd meg ...
2024. jan. 19. 07:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott. Asztali számítógép USB-csatlakozójáról be tudtam olvasni a fájlokat. Megoldódott így, köszönöm mindenkinek!
2024. jan. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!