Mikrofon hangerő maximalizálása?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy a 100%os hangerőt is megnöveljem, hanem hogy egy bizonyos hangerőnél ne tudjon fentebb menni. Páldául ha játék közben hívásozok, és ordítok egyet, akkor ne süketüljön meg senki, hanem legyen lekorlátozva mennyire lehet hangos a dolog.2024. jan. 14. 10:23
1/4 anonim válasza:
Például ne ordíts? Agresszió kezeléésére szakorvos kell, nem kompresszor pisite...
2/4 anonim válasza:
Megnyomod előtte a némító gombot.
3/4 A kérdező kommentje:
Hasznos megoldásokat várok, aki szórakozni szeretne, az legyen szíves máshol megtenni.
2024. jan. 14. 20:38
4/4 anonim válasza:
Kompresszor a neve annak amit keresel. De ezt a professzionális hangtechnikában használnak, egy mezei headsetet nem biztos, hogy bele tudnál dugni, meg a kimenetét az alaplapi bemenetbe, mert teljesen másféle, nem sima jack. Átalakítókkal meg lehet oldani, de nem mindegy milyennel, én profi zenészt is láttam, hogy egy mezei átalakítóval dugta be egy számítógép hangkimenetét a mixerbe, megszólalt, jól van, aztán a műsor alatt sz@r hangzást produkált és én oldottam meg egy trükkel, pedig nem vagyok zenész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!