Első alkalommal telepítek laptopra op-rendszert. Toshiba A300 S14 szeretnék xp sp2 vagy 3-t. (most vista van rajta) Minden gyári beépített dolog működni fog a gépen (pár funkció gomb, kamera, wifi, bluetooth, stb?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan kezdjem el és mennyi vesződéssel fog járni, mennyivel lesz gyorsabb-fürgébb a gép.2010. okt. 23. 02:41
1/2 P.O.C. válasza:
Ha felrakod hozzá a driver -eket és a Utility programokat, akkor minden működni fog. Egyébként én az XP SP3 -as változatát javaslom. A Vista -nál pedig mindenképp gyorsabb lesz.
Itt találod a telepítés menetét: [link]
UI.:
Amúgy meg ha jogtiszta Vista -m lenne, tuti nem cserélném le XP-re, esetleg feltelepíteném második rendszerként.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
nekem jogtiszta vistám van,de undormány az egész gép működése.párhuzamosan használok mellette egy nagyon öreg asztali compjutert(2.66 pentium,512 ram,GF4 Ti kártyával,XP pro.Hihetetlen h mennyivel "pattogósabban"fűrgébben veszi a lapot a kis öreg gép a "viszonylag új"laptophoz képest.
Ez a ,másodrendszernek felrakás ötlet tetszik!!!
2010. okt. 24. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!