110 ezerért mit fejlesztenétek ezen a Gamer gépen, hogyha a videokártyát nem számítjuk bele az árba?
A kártyát azért nem mert az egy RTX 4070 Ti lenne. De azt még lehet nem veszem meg mert újonnan egy hónapja volt 290-ért. Most használtan ennyi újonnan 265-be is láttam RTX 3070 még addig is elég lesz hátha lejjebb megy tavaszig a 4070 Ti ára. De az AM4 gépemet akarom viszont fejleszteni mit érdemes rajta fejleszteni? Első sorban biztos, hogy cpu csere lesz mert a Ryzen 5 5600G már eléggé vissza fogná majd az új kártyát. A Ryzen 7 5800-kat nézegetem most használtan is. De hallottam érkeznek új processzorok a foglalatba tehát azt is érdemes lenne megvárni akkor vagy vegyek most valamit?! De a maradék pár tízezerből ami még maradhat. Ark Survival Ascended, SW Jedi Survivor, Hogwart Legacy féle játékokkal is játszok. Minden jól fut csak a Star Wars szeret akadozni néha kisebb beállítások mellett. Az Ark meg hát inkább úgy fut jól, hogy a 60 fps-t eltudom érni benne mediumon ami meg biztos, hogy a kártya gyengesége miatt van. Star Wars legalább ultran is több fps-t hoz ha be van kapcsolva DLSS.
ASrock B550M HVS-SE Alaplap
1x16gb Team Group T-FORCE VULCAN Z 3600mhz Ram
Kolink Observatory Fehér Gépház
Darkflash DA240 Vízhűtés
AMD Ryzen 5 5600G 4.6GHz
Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2
MSI MAG A550BN Táp
Sima 5800X okés ide.
3D nyilván jobb lenne, de olyan betegesen drága, akkor inkább már félgépcsere, AM5-DDR5-7600, és ugyanazon a szinten vagy, hasonló pénzből, csak éppen új platformban.
249 dolcsi lenne az 5700X3D, áfa-vám-nagyker-kisker után jó, ha egy 10-essel olcsóbb lesz az 5800X3D-hez képest nálunk, tehát semmi értelme nincs rá várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!