Mitől lehet hogy egyszer akadoznak a játékok, egyszer meg rendesen mennek? Lehet amiatt mert használt a kártya?
Van mikor olyan játékok akadnak amiket alapból röhögve visz. Pl 2013-as Tomb Raidert 144 fps-el viszi mikor jó napja van, de van mikor 120-on is akad ha bal lábbal kel fel. A másik kártyámmal nem volt ilyen. Nyilván egy új játéknál bőven van teljesítmény különbség, csak a régieknél amik meg se kottyannak nekik, ott a 1660 tartja a stabil fps-t, a 6600 nem.
Van rá gari, az előző kártya driverei le vannak törölve, túlmelegedés nincs.
Mondjuk angol oldalakon láttam ilyet, hogy az Amd kártyák rosszabbak régi játékokhoz mint az Nvidia, hogy mennyire igaz nem tudom
AMD-hez trükk. Mindig a stabil driverrel kell tolni, néha szondázni a fórumokat, és ha van f@sza driver arra frissíteni.
Van, hogy naponta f@ssák a friss drivereket, ha rájukjön a szapora 🤣
#2 Az egy dolog, hogy nem használja ki, de futnia attól még kell, nemrég elővettem a Colin McRae rally-t simán megy 8magos processzoron és rx6600xt-n.
Nemrég volt 30 éves a Doom, azt is előkotortam. Nem izgatta a "modern technika" 1000fps-el futott😀
Mondjuk használt kártyánál még van egy apró dolog, ha bányásztak vele, lehet moddolt BIOS van rajta, azért raknék rá egy gyárit.
Tartja a kártya a gyári óra jelét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!