Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a konfighoz milyen...

Ehhez a konfighoz milyen videókártya passzolna?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nincsenek nagy igényeim, heti pár órát szoktam Dayz-zni, jelenleg low-medium grafikán 60-80 fps-em van, így is el vagyok, de szeretnék egy picit erősíteni.

Jelenleg:

Egy 60hz-es LG monitor melynek a felbontása 1360x768

Valamilyen Asus alaplap

2x4gb Kingston hyperx ram, azt hiszem 1866mhz-es

A processzor egy i5-3570

A táp nem tudom milyen 450w-os

Videokartya: 750ti 2gb

Arra gondoltam, hogy a 2x4 gb ram-ot, bővítem 2x8gb ra vagy 1x4gb 1x8gb ra.

Illetve arra volnék igazából kíváncsi, hogy melyik a legerősebb videókártya ami ide illene? Tápot ne vegyétek figyelembe, az régi úgy is cserélni kellene.

És igen, tudom hogy nem megyek a 60 fölötti fps-el semmire a 60hz-es monitorral, de szeretnék monitorba is full HD ba váltani aztán az is sok fps t elfog venni.

2024. jan. 6. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ma a minimum egy Ryzen 1600.

https://www.youtube.com/watch?v=GRUV-D_XAMA

2024. jan. 7. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
2024. jan. 7. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
i7 3770k a legjobb amit vehetsz bele. Amit overclockolhatsz is ha gyenge a kártyához. Veszel még hozzá ramot ha még fér az alaplapodba ha nem akkor eladod mostanit és vadászol valahol 2x8gbt. Én rx 570et vennék tekintve azt ,hogy teljesítményükhöz képest milyen bagatel áron adják szerintem megéri.
2024. jan. 10. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!