Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg ennyire kicsi a...

Tényleg ennyire kicsi a külömbség?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy 165hz-s monitort, 60hz-ről váltottam 165-re vártam a csodát hogy mennyire másabb lesz, de nálam kb semmi külömbség nem tünik fel, velem lenne a gond?
2024. jan. 5. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Beállítottad, hogy a képfrissítés 165 hz legyen?
2024. jan. 5. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát a legtöbben azért bőven észreveszik, én se hittem nagyon a dologban de azért nagyon más.
2024. jan. 5. 23:47
 3/9 A kérdező kommentje:
persze, már második napja mindig mikor elíndítom csekkolom mindenhol a hz-t de egyszerűen nem vág földhöz a külömbség, egy ici picit észlelem, ha nem csak be beszélem magamnak és placebo hatás
2024. jan. 5. 23:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet akkor a Te szemed ilyen, hogy nem annyira érzékeli, imserek olyat aki meg pl a 3D-s mozikat " nem látja ", egyszerűen biológiailag más neki valami, szóval szimplán lehet ebben az esetben is.
2024. jan. 6. 00:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát a 3d-s cuccokkal én is bajba vagyok, nem veszek észre ott se sokat, pedig semmi baja a szememnek, sőt kifejezetten jó szemem van.
2024. jan. 6. 00:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát pedig ég és föld minden mozgás. Már csak az egérhúzás, egy görgetés is... annyira sokkal finomabb. Valami veled nem stimmel akkor, ha nem érzékelsz jelentős változást.

Monitor menüjét hívd elő amúgy, és azzal írasd ki, hogy hány hz-en dolgozik a monitor. Az a biztos adat, nem amit a windowsból tudsz kiiratni.

2024. jan. 6. 02:26
 7/9 A kérdező kommentje:
windows, játékban, nvidia kezelőben, monitor menüben is 165 hz-en fut fixen minden, és tény hogy finomabb, de nem annyira feltűnő hogy földhözver.
2024. jan. 6. 02:57
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Attól is függ mivel játszol. FPS játéknál ahol nagy sebességgel forogsz össze vissza, ott nagyon érzékelhető. De használd így a géped 1 hétig, aztán állítsd vissza 60Hz-re. Ott majd meglátod utána a különbséget.
2024. jan. 6. 07:16
 9/9 A kérdező kommentje:
fps játékokat tolok főként, szóval azért sem értem, és még a válasz idő is 1ms de lehet tényleg velem van a gond, majd megnézem 1 hét után a külömbséget.
2024. jan. 6. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!