A laptopomon az ASDF és a JKLÉ gombok romlottak el egyik percről a másikra. Ez valami tipikus hiba?
Figyelt kérdés
A szerelő azt mondta, hogy valamit beleöntöttem azért romlott el. De nekem olyan furcsa, hogy pont a középső sorba öntöttem volna csak és ott is a G és a H gomb remekül működik.2024. jan. 5. 12:14
1/4 anonim válasza:
Ha jól tudom, annak, aki tanult gépelni, pont ezek a billentyűk a bázispontok. Használta ilyen ember a gépet? Mert akkor valószínűleg ő a ludas. Megtaníthatták volna neki gépírásórán azt is, hogy maszatos kézzel nem nyúlunk billentyűzethez.
2/4 anonim válasza:
nekem is volt, hogy hasonlóan pár gomb elromlott... és én sem öntöttem bele semmit.. simán cserélték is gariban.
3/4 anonim válasza:
A billentyűzet az alsó részen az áramkör szegmensekre van bontva, lehetséges, hogy amikor beöntöttél valamit, az a középső vonalat elárasztotta, tönkretette. A g és h betűre azt mondom, lehetséges hogy ott pont nem okozott kárt. Például ha víz kerül a telefonba, ott is lehet hogy tönkremegy, lehet hogy nem, lehet hogy kiszárítható, és az is lehet hogy csak egyes komponensek (például pár gomb) megy tönkre. A folyadékok és az áramkörök viszonya elég kiszámíthatatlan.
4/4 anonim válasza:
Arra gondolom, emlékszel, hogy beleöntöttél-e valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!