Lehetséges hogy cod2-4be füstben is meglegyen a fix 250 fps?
Figyelt kérdés
ha igen mien gép szükségeltetik ? :D2010. okt. 22. 18:04
11/16 A kérdező kommentje:
én csak kérdeztem hogy lehetséges-e
2010. okt. 24. 15:54
13/16 anonim válasza:
gyerekeeeeeeek!
Az ne szóljon bele aki nem játszott még COD-dal! Na már miért ne lehetne több FPS a frissítési frekvenciánál? Apám fogalomzavarban vagy. Nem használjuk a Vsync-et és kész is.
A Cod4 elvileg kihasználja, gyakorlatban is látom a taskmanagerben a 4 mag terhelését, szal igen.
Procihúzás? mennyire, itt a titok. Agyontépett agyonfeszelt proci persze meghalhat 10 év alatt. Mit gondoltok mennyi időre tervezik őket? Nem 1-2 évre. Sokkal többre, mint amit bárki is képes lenne használni.
14/16 anonim válasza:
ja a lényeg elmaradt: Miért is akar mindenki ekkora FPS-t:
A COD-ban nagyobbakat lehet akkor ugrani, lehet jumpolni stb. Trükkös. De a legtöbb szeró 2-ben és 4-ben is 250-re van korlátozva, felette kodob a PB
15/16 A kérdező kommentje:
de nekem nem kell 250fpsnél több :D
2010. okt. 25. 13:08
16/16 anonim válasza:
Ne vitatkozzatok már a procin :D itt a VGA a döntő a proci csak másodrangú . Egy jó VGA-val biztos meglessz , közepes grafon akár a HD5770-el is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!