Jelenleg melyik a legjobb választás, ha SSD-ről van szó?
Szeretnék venni egy SSD-t, min. 500GB-osat, de inkább afelettit, hogy a játékokat is arra telepítsem.
Jelenleg egy régi 240GB-os van ami majdnem a C meghajtót felöleli így a játékokat kénytelen vagyok egy WD Purple HDD-re telepíteni.
Alaplapon van M2-es csatlakozó és nem tudom hogy olyat vegyek vagy "sima" SSD-t illetve milyen márkát.
Max 30-at szeretnék rá költeni, de nyilván az ár/érték arány a legfontosabb min. 500GB-os és gyors működési kritériummal.
Szóval OS-t és játékokat/programokat arra telepíteném újra, a mostani SSD meg tartaléknak megmaradna.
Melyik fajtát javasolnátok? Minőség/megbízhatóság elsődleges!
Ja legfontosabb infó kimaradt:
Alaplapom Asus Prime H610M-K-D4:
Kérlek ehhez ajánljatok egy jó min. 500GB-os SSD-t. Mivel full laikus vagyok most próbáltam villámgyorsan utánanézni, hogy pótoljam a tudatlanságom.
Elvileg van klasszikus SATA-s (rózsaszín kábel :D) meg NVMe csatlakozós M.2-es SSD és utóbbi drasztikusan gyorsabb. Jól mondom?
Kérdés, hogy ha nekem játék IS szempont amúgy nem vagyok teljesítményperverz akkor továbbra is melyik típus számomra a legjobb választás? Nagyobb játékokat is tervezek majd telepíteni (RDR2, MS Flight Sim 2020 egyszerre) és tutira kell a min. 500GB, de a megbízhatóság is fontos, szóval nem akarom túlmelegíteni tehát ajánljatok akkor hűtőbordát is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!