Melyik a legjobb monitor 50 ezer forintért?
Figyelt kérdés
Kb. 50 ezer forintot szeretnék költeni a gaming laptopom mellé egy monitorra. A laptopom kijelzője 14.0" 2560(RGB)×1440 210PPI 10ms válaszidő, 120 hz. Ez utóbbi alá nem szeretnék adni, nagyon megszoktam, és zavar a kisebb képfrissítési frekvencia. Emellett elvárás, hogy minimum 24" legyen. Ezeken kívül igazából a legjobbat keresem, LG UltraGear 24GN60R a kiszemelt, de nem akarom elhamarkodni.2023. dec. 31. 23:29
1/9 anonim válasza:
A kiszemelt monitor felbontása kisebb az általad megadott minimumnál.
3/9 A kérdező kommentje:
Elvárás a 120hz és 24", többi csak a jelenlegi laptopom kijelzője.
jan. 1. 00:29
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
szerintem jo lesz LG t szeretik
nezz rola tesztet
mondjuk Samsungot szerintem jobban szoktak
viszont megeshet hogyha most csucskategorias kijelzorol van szo akkor ettol lehet hanyni fogsz...
hasonlo szinvonal ugy 100-120 tol kezdodik de inkabb joval felette
5/9 anonim válasza:
Most 1080p-t vagy 1440p-t akarsz?!
Nagyon nem mindegy.
6/9 anonim válasza:
Amúgy Samsung Odyssey G3 ha 1080p. Nekem bevált.
1440p az más árkategória.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!