Ebbe a gépházba rácsatlakoztathatom egy új SSD-t a régi mellé, vagy ki kell cserélnem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az alábbi linkről rendeltem 2 évvel ezelőtt egy gépházat. Azóta is ezt használom, és nagyon szeretem, de az SSD-met bővíteném a mérete miatt.
Mostani SSD-m: Kingston A400 240GB
A nagyobbik SSD (rendeltem): Kingston A400 960GB
(Mindegyik SATA 3-as)
Érdekelne, hogy lehetséges-e ebben a házban az, hogy szimplán bedugom a nagyobbik SSD-t a régi mellé, hogy legyen egy D:/ meghajtóm is, vagy teljesen át kell telepítenem a régiről az újra az adatokat?
Jó.. inkábba konkrét kérdés az, hogy lehetséges-e még egy SSD-t rádugni a gépre, hogy 1 vagy 2-t lehetne bedugni.. XD
Számítógép linkje: [link]
2023. dec. 29. 22:18
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ment a zöld
2023. dec. 29. 22:35
3/5 A kérdező kommentje:
És még valami! Ezt hogyan tehetem meg? Simán csak bedugom? Vagy driverekkel formázni kell?
jan. 2. 11:09
4/5 anonim válasza:
#3: Simán ellátod SATA és tápcsatlakozókkal, majd az operációs rendszerből felparticionálod és formatálod (Windowsban ott van erre a Lemezkezelő). Meghajtóprogram (driver) nem kell hozzá, azt az operációs rendszer tartalmazza.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt is! Ment a zöld
jan. 2. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!