Belnder gépigény?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Asus Steel Legend B450+AMD Ryzen 7 5700G alaplap + CPU páros elég lenne alapnak? Milyen VGA kéne hozzá még? Most ismerkedek ezzel a 3D tervezés témával. Ugye ebben a Ryzenben van GPU, de gondolom az ide nem elég.
2023. dec. 28. 15:07
1/7 A kérdező kommentje:
* Blender természetesen
2023. dec. 28. 15:08
3/7 anonim válasza:
A dokumentációban találsz információkat a Blender által támogatott renderelési technológiákat ismerő videókártyákról. [link]
4/7 anonim válasza:
Ennél jobbat nem találtam:
Hardware Requirements:
Minimum
64-bit quad core CPU with SSE4.2 support
8 GB RAM
1920×1080 Full HD display
Mouse, trackpad or pen+tablet
2 GB VRAM Graphics Card that supports OpenGL 4.3
Less than 10 year old
Recommended
64-bit eight core CPU
32 GB RAM
2560×1440 display
Three button mouse or pen+tab
5/7 anonim válasza:
Videókártya nagyon fontos ennél a programnál.
Pontosan nem tudom már mi az ajánlott jelenleg, de ha újra használnám én min. egy 4060-at vennék.
Ha ismerkedsz vele, akkor viszont még ráérsz azért.
6/7 anonim válasza:
Maga a program elfut egy krumplin is nem kell aggódnia miatta. Problémát legfeljebb az okoz ha animációs filmhez akarsz forgatni akkor sokáig tarthat a rendelés, de ezt leszámítva nem fogsz érzékelni problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!