Tudni akarom ,hogy HARDVERAPRON a 9.genes intelek miért olyan drágák? Pedig egy új 12.genes i3 is erősebb egy 9.g bármelyik CPU nál és negyed annyiba kerül. Ezt nem tudom felfogni néztem teszteteket, dupla platinás,aranybevonatu vagy valami
Valaki írta,hogy 45 nél kezdődik 12. genes i3.
Én az i3-12100f et én 35 ért vettem és hozzá 32 volt a lap a VGA az adott volt memória is inkább újonnan érte meg jobban.
igaz már nem a legújabb az sem ,de majd veszek egy i5 öt ,ha összejön a keret addig ezzel is elvagyok.
"új 12.genes i3"
Boltban vetted azt meg 35-ért?
Nem tudom miért vagytok így elhülve?
De én nem is most vettem ,de nem is olyan régen,most volt év végén. 34.000Ft volt nézd vissza akár árukeresőn, mivel én is ott vettem alul megtudod nézni.
De akkor sem számít egy 7 éves procit Adnak 40 ért! 40 ből simán kapsz újat!
Ha ezen nem tudsz túl lendülni csak a pénzen lovagolni akkor elmondom ,ha 50 ért lenne az új gen akkor is csak 10.000Ft al lenne drágább, de ÚJAT és JOBBAT kapok! Nem tudom jobban elmagyarázni sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!