Mennyit ér a számítógépem?
Gép 1 éves (PCX-ről kimásolva) - arra lennék kíváncsi, hogy körülbelül mennyit érne most használtan? Egyes elemeknek megtaláltam a jelenlegi értékét, de többnek nem illetve nem tudom mennyit csökkent, hogy használt
Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified üveg ablakos fekete számítógépház (O11DXL-X) - ház
ASUS GeForce RTX 3090 24GB OC TUF Gaming videokártya (TUF-RTX3090-O24G-GAMING) - videokártya
Be quiet! Straight Power 11 Platinum 1000W tápegység (BN309) - tápegység
HDD SATA Toshiba 2TB 3.5 7200 64M P300 HDWD120UZSVA - merevlemez
Arctic liquid Freezer II 360 ARGB vízhűtés (ACFRE00101A) - vízhűtés
Kingston 2TB M.2 NVMe 2280 KC3000 (SKC3000D/2048G) SSD - SSD
Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 6000MHz DDR5 memória (KF560C40BBAK2-32) - RAM
GIGABYTE AORUS 120 ARGB 120mm rendszer hűtő (GP-AR120RFAN) - venti x7
Intel ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI LGA1700 - alaplap
Intel Core i7-13700K processzor (BX8071513700K) - proci
#3 kicsit túlzás ugyan de szerintem is ilyen kétharmada körül lehet most az újkori árának.
#2 én nem ajánlgatnám azt az oldalt sajnos nekem többször is csalódnom kellet bennük, volt olyan hogy kemény 5k-ra áraztak nekem egy alaplapot 1 hétre rá 25-ért adtam el és még meg is köszönték hogy annyiért adtam oda.
Szóval nem biztos hogy egy ilyen vér pistike gamer pc-jét náluk áraztatnám be mert szerintem jócskán 800k körül van egy ilyen gép, azok a gyökerek meg be áraznák a felére kb.
"azok a gyökerek meg be áraznák a felére kb."
Mert az a normális kisfiam.
Szóval az a normális hogy eltudnám adni pcm 800k-ért de nem inkább hiszek profi árbecslőknek és eladom a fél áron mert ők azt mondták hogy annyit ér ?
XD, úgy veszem észre hogy nem tudtad értelmezni amit írtam, ezért le írom a kedvedért #6 egyszerűbben a prohardver ár becslőknek nem szabad hinni, mert nagyon sz@rul csinálják a dolgukat, valamit jócskán felül valamit pedig jócskán alul áraznak be
Sziasztok, köszi a válaszokat!
Ez újonnan 1,7 millió volt, még garanciás minden, csak nem igazán tudom kihasználni megváltozott élethelyezet miatt (nem részletezném), de ha "csak" ilyen 800-900 környéke lenne, akkor inkább nem válnék meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!