PS5 vagy új pc?
Figyelt kérdés
Van egy LGMP55 full HD 60 Hz monitorom
Meg egy Asus Cerberus GeForce GTX 1050 Ti Videókártyám
Ezek mellé melyik érné meg jobban. Ps5 nem tduom megy-e ilyen monitorral.
Mert ezek köré építeni egy gépet is annyiba kerülne, mint egy PS5.
2023. dec. 25. 22:06
1/7 anonim válasza:
1050Ti 2023-ban már nem épp egy játékra ajánlható VGA.
2/7 anonim válasza:
1050Ti-tól meg kell szabadulni.
A használt piacon nézelődnék a helyedben leginkább és kb. PS5 árából egy nagyon korrekt PC kihozható, ami messze jobb teljesítményt hoz, mint a PS5.
3/7 anonim válasza:
Az a 1050ti az már csak minimal gamingre való.
Kb 200k egy PS5 ennyiből, ha gépet akarsz lehet #2 által írt használtakból és akkor nem csak PS játékokat tolhatsz.
Egy hasonló konfigon minden mai játék simán megy 1080p-n.
4/7 MGéza válasza:
PS5 abban az esetben ha beéred korlátozott fps-el, kissé lebutított de optimalizált grafikával, esetleg exkluzív címekre vágysz amelyeket direkt nem adnak ki más gépekre. A pc sokoldalúbb eszköz.
5/7 MGéza válasza:
Amúgy nem a videokártya a fő kérdés, esélyes nekem hogy pont azt akarod megtartani ami leginkább visszafogja a konfigodat. Még 16Gb ram, a legújabb i3-i5-i7 mellett sem lenne képes sokkal többre az 1050ti. Amúgy PC-t lehet részegységenként fejleszteni, a konzolt megveszed és onnantól várhatod az újabbat. Persze a döntés a tiéd, de én nem vennék konzol soha, mert meg van kötve a kezem.
7/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Ha csak játékra kell, akkor PS. Én a gyerekeknek vettem egyet, mert ők csak játszanak, és arra talán jobb választás. Sokkal egyszerűbb számukra, meg optimalizálva vannak a játékok. Gyorsan indulnak, csomó ingyenest le tudnak maguknak tölteni... Nekem is kb. a PS-el egyenértékű teljesítményű, de asztali gépem van, viszont én teljesen másra használom: office doksikhoz, e-mailezésre, kapcsolattartásra, műszaki tervezésekhez és persze a gyakorikérdésekhez :P. Számomra ez a hasznosabb/jobb választás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!