Melyik processzort válasszam? Intel Vs AMD!
Intel Dual Core E6600 3,06GHz/2MB/1066MHz BOX processzor
•3.06 GHz órajel
•2 MB cache méret
•1066 MHz FSB
vagy
AMD AM3 Phenom™ II X2 555 Black Edition BOX processzor
•3.2 GHz valós órajel
•6144KB L2 cache méret
•AM3 foglalat
Na lám, milyen rafináltak manapság az AMD hívők!
Az ilyen dumáknak ne dőlj be, hogy "Intel hívő vagyok, de ezek közül az AMD a jobb" mert Inteles ilyet sosem írna. Vagy hogy "eddig Inteles voltam, de most vettem egy AMD processzort, és az tényleg nagyon jó" - ha Inteles volt, miért vett volna AMD-t?? Csak a sötét oldal (AMD+ATI) rafináltkodik, hazudik, hogy oldalára állítson! A világos oldal (Intel+Nvidia) tiszta, egyenes, megbízható. Én is csak azt mondhatom: AMD-t sosem vennék - ez meg sem fordulna a fejemben. Természetes, hogy csakis Intel. Az Intel egyszerűen megadta a cpu órajelét, és kész. Az AMD pedig trükközik, hogy milyen Intel procinak felel meg az övé szerintük. (nem pedig a cpu tényleges órajelét) Vajon miért? Az Intelnek nem kell máshoz mérnie magát. Amúgy az összes komoly PC-szoftvert Intelre fejlesztik.
Utolsó, te nagyon hülyeségeket beszélsz. A számítástechnika nem vallás, azt veszik az emberek, ami jobb ár/érték arányban.
"Csak a sötét oldal (AMD+ATI) rafináltkodik, hazudik, hogy oldalára állítson! A világos oldal (Intel+Nvidia) tiszta, egyenes, megbízható."
Ezt felfoghatnám viccnek is, de nem tudom, mert pont, hogy az Intelnek van mindenféle mocskos ügye. Már számolni sem tudnám, hogy hányszor büntették meg őket.
"Az Intel egyszerűen megadta a cpu órajelét, és kész. Az AMD pedig trükközik, hogy milyen Intel procinak felel meg az övé szerintük."
Te mi a fenéről beszélsz? Abból, hogy jön le neked az órajel, hogy Core i5 760? Meg eleve honnan jött az, hogy a proci teljesítménye az órajeltől függ.
"Amúgy az összes komoly PC-szoftvert Intelre fejlesztik."
Óóó, bocsánat, nem tudtam, hogy egy szoftverfejlesztő mérnökkel beszélek. Elmondanám, hogy a szofvereket úgy fejlesztik, hogy hardvertől függetlenül a legjobb teljesítményt hozza. Ha nem vennék figyelembe az AMD-t, akkor piacot vesztenének.
...hülye!
hát nekem 2 db nVIDIA-m halt meg anno.. :D
szal most egy Sapphire HD 5770-em van és ahhoz akarok vmi jó procit.. szerintem AMD lesz :D X2 vagy X4 :D kerettöl függ még.
10-22 18:45 inkább ne okoskodj, ha ilyen primitív vagy!
Nem veszed észre a poént, (világos/sötét oldal) és azt sem, hogy azért alapvetően igaz, amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!