Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzort válasszam?...

Melyik processzort válasszam? Intel Vs AMD!

Figyelt kérdés

Intel Dual Core E6600 3,06GHz/2MB/1066MHz BOX processzor

•3.06 GHz órajel

•2 MB cache méret

•1066 MHz FSB

vagy

AMD AM3 Phenom™ II X2 555 Black Edition BOX processzor

•3.2 GHz valós órajel

•6144KB L2 cache méret

•AM3 foglalat

2010. okt. 21. 23:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na lám, milyen rafináltak manapság az AMD hívők!

Az ilyen dumáknak ne dőlj be, hogy "Intel hívő vagyok, de ezek közül az AMD a jobb" mert Inteles ilyet sosem írna. Vagy hogy "eddig Inteles voltam, de most vettem egy AMD processzort, és az tényleg nagyon jó" - ha Inteles volt, miért vett volna AMD-t?? Csak a sötét oldal (AMD+ATI) rafináltkodik, hazudik, hogy oldalára állítson! A világos oldal (Intel+Nvidia) tiszta, egyenes, megbízható. Én is csak azt mondhatom: AMD-t sosem vennék - ez meg sem fordulna a fejemben. Természetes, hogy csakis Intel. Az Intel egyszerűen megadta a cpu órajelét, és kész. Az AMD pedig trükközik, hogy milyen Intel procinak felel meg az övé szerintük. (nem pedig a cpu tényleges órajelét) Vajon miért? Az Intelnek nem kell máshoz mérnie magát. Amúgy az összes komoly PC-szoftvert Intelre fejlesztik.

2010. okt. 22. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, te nagyon hülyeségeket beszélsz. A számítástechnika nem vallás, azt veszik az emberek, ami jobb ár/érték arányban.

"Csak a sötét oldal (AMD+ATI) rafináltkodik, hazudik, hogy oldalára állítson! A világos oldal (Intel+Nvidia) tiszta, egyenes, megbízható."

Ezt felfoghatnám viccnek is, de nem tudom, mert pont, hogy az Intelnek van mindenféle mocskos ügye. Már számolni sem tudnám, hogy hányszor büntették meg őket.

"Az Intel egyszerűen megadta a cpu órajelét, és kész. Az AMD pedig trükközik, hogy milyen Intel procinak felel meg az övé szerintük."

Te mi a fenéről beszélsz? Abból, hogy jön le neked az órajel, hogy Core i5 760? Meg eleve honnan jött az, hogy a proci teljesítménye az órajeltől függ.

"Amúgy az összes komoly PC-szoftvert Intelre fejlesztik."

Óóó, bocsánat, nem tudtam, hogy egy szoftverfejlesztő mérnökkel beszélek. Elmondanám, hogy a szofvereket úgy fejlesztik, hogy hardvertől függetlenül a legjobb teljesítményt hozza. Ha nem vennék figyelembe az AMD-t, akkor piacot vesztenének.

...hülye!

2010. okt. 22. 18:45
 13/17 A kérdező kommentje:

hát nekem 2 db nVIDIA-m halt meg anno.. :D

szal most egy Sapphire HD 5770-em van és ahhoz akarok vmi jó procit.. szerintem AMD lesz :D X2 vagy X4 :D kerettöl függ még.

2010. okt. 22. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Én csak olyat ismerek, aki megbánta az AMD-t, én vennék egy i3 v i5-öt
2010. okt. 23. 07:27
 15/17 anonim ***** válasza:
ha mindenki csak intelt venne csődbe menne azt AMD, ami azt eredményezné, hogy az intel teljhatalom lenne a cpu gyártás terén. Ami pedig horribilis árakhoz vezetne!
2010. okt. 23. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:

10-22 18:45 inkább ne okoskodj, ha ilyen primitív vagy!

Nem veszed észre a poént, (világos/sötét oldal) és azt sem, hogy azért alapvetően igaz, amiket írtam.

2010. nov. 7. 23:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen primitív vagyok, amikor felhúznak az ilyen kijelentésekkel. Alapvetően sem igaz, amit írsz, de úgy ideírod, mintha tények lennének.
2010. nov. 8. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!