Újonnan hibás ez a merevlemez ?
Figyelt kérdés
Nemrég csomagoltam ki le volt zárva, Seagate 8TB, rádugtam a gépre és ezt csinálja- https://www.youtube.com/watch?v=NFBBliQ9SEI. 2023. dec. 24. 12:30
1/5 anonim válasza:
drum and bass midit játszik, lol :D
2/5 anonim válasza:
Olyan mintha nem kapna elég áramot és nem tudna teljes fordulatszámig felpörögni. Próbáld meg másik gépben/másik táppal, de esélyes hogy gyári hibás, vidd vissza két ünnep között.
3/5 Dongaben válasza:
Nem tud pozicionálni a fej. Gyári hibás.
5/5 A kérdező kommentje:
Kössz, de ezek után inkább egy vagy két kissebb kapacitású ssd ,elegem van a hdd-kből gyártótól függetlenül , azelőtt a jóval drágább 8 terrás elpusztíthatatlannak hirdetett seagate ironwolf-om döglött meg túlmelegedés miatt 10 hónap használat után de legalább sikerült a haldoklása közben kimentenem róla az adataimat,ezért is választottam ezt barracuda-t mert ez lassabban pörög és elméletileg nem hevült volna fel. Köszönöm a válaszokat.Kellemes karácsonyt.
2023. dec. 25. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!