84 Fokos a videókártya, baj?
2 ventilátoros kártya, feladatkezelőbe néztem, 82-83C°
2 napja vettem nem kis pénzért géppel együtt, ilyen ledes ventilátorok vannak a házban, de lehet az a baj. Nem azt nézik, hogy a hűtése jó legyen, hanem hogy villogjon lehet ha a plexit leveszem oldalról lentebb megy pár fokot... Ezzel foglalkozik akitől vettem, és azt mondta ez az üzemi hőfok, ha nem csinál rá komolyabb hűtést visszadobom neki a gépet, hogy ba ssza meg 280 ér...
11, Igen a 84 Celsius, főleg ha 2 ventis akkor az sok. Lehet újra sem lett pasztázva, vagy tényleg valamit elrontottak.
Üzemi hőfok :D
Próbálj meg egy tesztet úgy, hogy beállítod a ventillátort 100%-ra, akár MSI afterburnerrel, vagy más szoftverrel és teszteld úgy mennyire megy fel.
Ha úgy jobb a hőfok akkor be tudsz saját görbét is állítani neki. Annyi a hátránya, hogy zajosabb lesz nyilván.
"Miért mivel hűtsék, jéggel? Komolyan azért nem kell már ekkorákat mondani átgondolatlanul."
- Ezüst borda alkalmazása, hatékony geometriával, érdesített felülettel.
- Nagyob szilíciumlapka
- Ólomüveg védő és hőelosztó réteg
- Ezüst nanocsövek
Hővezetőképesség (W/mK)
Ezüst 429
Réz 401
Alumínium 237
Fogadok aluhűtő van csak rajta, de még a "heatpipe" is max sárgára színterezett alu...
Minek bonyolítod, rögtön peltier elem aztán kész nem?
Az nem esett le, hogy költségeket is szem előtt kell tartaniuk?
"Az nem esett le, hogy költségeket is szem előtt kell tartaniuk?"
Akkor meg nem kell nyavajogni vegyed hármasával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!