Miért kezd el így pörögni a ventilátor?
Figyelt kérdés
Látszólag semmi oka nincs rá hisz a power limitet levettem 80%ra hátha nem lesz ez, 78nál nem megy feljebb a GPU főfoka így, a CPU is 40 körül mozog. Beállítottam minden ventit, látszólag nem kéne ezt csinálnia hisz nem így van beállítva. Annyi hogy a 3. GPU fant nem tudom vezérelni, csak kettőt enged külön állítani.
Már mindent megpróbáltam, de egyszerűen ezt csinálja, nagyon hangos és zavar. Még odáig sem jutottam el, hogy rájöjjek melyik pörög fel így. Ja és nem folytonosan, hanem szakaszosan. Mit tudok csinálni?
2023. dec. 16. 10:50
1/1 A kérdező kommentje:
Update: Beállítottam, hogy a videókártya ventije 78%al menjen, a hőfok így 78 celsiuson van. De még így is felpörög valamelyik venti. Valószínűleg nem a videókártyáé lesz, csak hogy akkor nem tudom melyik csinálja ezt. Az AI suitot nézem miközben játszok. Ezzel a videókártyától független ventilátorokat tudom vezérelni. Az a baj, hogy egyik görbéjén sem látom, hogy felpörögne.
2023. dec. 16. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!